Διεθνής πρωτοπορία και αναγνωσιμότητα Προτεραιότητα
στον ασθενή

Άριστες εγκαταστάσεις

Εδρεύουμε στην ιδιωτική Κλινική Άγιος Λουκάς, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζουμε να διατηρούμε το Ιατρείο μας στην Κρήτη, καλύπτοντας έτσι, τις ορθοπεδικές ανάγκες των κατοίκων του μεγαλύτερου νησιού της χώρας μας.

null

Σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές

Διαθέτουμε ιδανικές, βάσει των διεθνών προτύπων, εγκαταστάσεις, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς η συνεχής επιμόρφωση σε θέματα επανορθωτικής χειρουργικής του ισχίου και του γόνατος έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τα θέματα αυτά αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινής κλινικής πράξης στην ειδικότητα μας.

null

Αρθροπλαστικές τελευταίας τεχνολογίας

Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στον τομέα της υγείας, το οποίο βασίζεται στα μοντέλα προσομοίωσης και μπορεί να αποτελέσει συμπληρωματικό εργαλείο στην εκπαίδευση των νέων γιατρών.

Συμμετέχουμε στην παγκόσμια ιατρική καινοτομία

Έχουμε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, μεταξύ αυτών το Imperial College [2] στο Λονδίνο και το Harvard [3] στις ΗΠΑ. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο Διεθνές Κέντρο Αρθροπλαστικής Ισχύου και Γόνατος, διοργανώνουμε ένα ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Ορθοπεδικής Ιατρικής με σημαντικούς καλεσμένους και ομιλητές από όλο τον κόσμο και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους
tsiridis_partners

Προσφέρουμε διεθνώς αναγνωρισμένες επεμβάσεις αρθροπλαστικής και αναθεωρήσεων ισχίου και γόνατος καθώς στο ICAROS αντιμετωπίζονται επιπλεγμένα περιστατικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του ασθενή.

Είμαστε από το 2014 ένας από τους βασικούς διοργανωτές του διεθνούς συνεδρίου Mastcourse, που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, με διεθνούς φήμης ομιλητές και προσκεκλημένους, στην αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος.

Φιλοξενούμε την Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ορθοπεδικής Εταιρίας Ισχίου, η οποία αντιπροσωπεύει όλες τις Ευρωπαϊκές Εταιρείες Αρθροπλαστικών και συνεργάζεται στενά με τις αντίστοιχες εταιρείες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Διαθέτουμε και φιλοξενούμαστε σε άριστες, βάσει των διεθνών προτύπων, εγκαταστάσεις, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς η συνεχής επιμόρφωση σε θέματα επανορθωτικής χειρουργικής του ισχίου και του γόνατος έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τα θέματα αυτά αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινής κλινικής πράξης στην ειδικότητα μας.

Σχετικά με εμάς

Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και στην συνεχή εκπαίδευση των άρτια εξειδικευμένων μας συνεργατών, καθώς ο μεγαλύτερος μας στόχος είναι, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεραπείες στον ασθενή και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του – πριν και μετά την επέμβαση.

Ελευθέριος Τσιρίδης

Εξειδικευμένος χειρουργός αρθροπλαστικής ισχίου & γόνατος

 

Αναπληρωτής Καθηγητής της Ορθοπεδικής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης & του Πανεπιστημίου Imperial του Λονδίνου.
Επίσης, κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ορθοπεδικής Εταιρίας Ισχίου, ενώ συγχρόνως, έχει ανακηρυχθεί ως Ακόλουθος του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών της Αγγλίας, Διδάκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Αναπληρωτής Καθηγητής της Ορθοπεδικής του ΑΠΘ & του Imperial College of London, από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Έχουν γράψει για εμάς

Έκτος από εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες του Ιατρικού χώρου που μας έχουν τιμήσει με τις αναφορές τους, πολλοί ασθενείς μας, έχουν γράψει για εμάς στα social media τις κριτικές τους από την εμπειρία που είχαν μαζί μας. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά.
tribune logo

Ο καλύτερος χειρουργός είναι Έλληνας

thema logo

Ένας Έλληνας στην κορυφή του κόσμου της αρθροπλαστικής

imedical logo

Το βραβείο Rothman-Ranawat σε Έλληνα ορθοπεδικό!

Νέα & Πληροφορίες

Δείτε αναλυτικά το Blog