Πληροφορίες Επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μεσώ email  είτε τηλεφωνικώς στα παρακάτω τηλέφωνα από Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00 & τις 18:00 έως τις 21:00.

Ιδιωτική Κλινική Άγιος Λουκάς

Website
Διεύθυνση: Πανόραμα – Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 552 36
Οδηγίες Διαδρομής
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310390599 – 6980123060
Email: [email protected]

Ιατρείο Κρήτης

Διεύθυνση: Πλατεία Κορνάρου 31, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ. 713 07
Οδηγίες Διαδρομής
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2810241345
Κινητό Εργασίας: 6980123060
Email: [email protected]

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Website
Διεύθυνση: Περιφερειακή οδός – Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 564 03
Οδηγίες Διαδρομής
Ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων
Πρωί – Απόγευμα: 14741

Αποστολή Email

Το όνομά σας *

Τηλέφωνο επικοινωνίας *

Το email σας *

Πόλη *

Θέμα

Το μήνυμά σας

Έχουν γράψει για εμάς

Έκτος από εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες του Ιατρικού χώρου που μας έχουν τιμήσει με τις αναφορές τους, πολλοί ασθενείς, έχουν γράψει για εμάς στα social media τις κριτικές τους από την εμπειρία που είχαν μαζί μας. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά.
απθ Logo

Ο καλύτερος χειρουργός είναι Έλληνας

thema logo

Ένας Έλληνας στην κορυφή του κόσμου της αρθροπλαστικής

imedical logo

Το βραβείο Rothman-Ranawat σε Έλληνα ορθοπεδικό!

 • Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον καθηγητή Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθυντή του Εθνικού Συστήματος της Αγγλίας, κ. Ελευθέριο Τσιρίδη, ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει ένα χρόνιο σοβαρό μου ορθοπεδικό πρόβλημα το οποίο και αποκατέστησε πλήρως χάρης της εξαιρετικής του κατάρτισης αλλά και της μεγάλης του εμπειρίας.

  Ο ιατρός είναι ένας εκ των τεσσάρων διακεκριμένων χειρουργών αρθοπλαστικών στις ΗΠΑ και κατ’ εξαίρεση σε χειρουργούς από τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος έχει λάβει τη σημαντική επιστημονική διάκριση Rothman-Ranawat. Η βράβευσή του κ. Τσιρίδη έγινε στο πλαίσιο του Παναμερικανικού Συνεδρίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Ορθοπεδικών Χειρουργών (AAOS) και ο κ. Τσιρίδης επιλέχθηκε για τα επιτεύγματά του στον τομέα των αρθροπλαστικών, ενώ ο διακεκριμένος καθηγητής Adolf Lombardi που του απένειμε το βραβείο χαρακτήρισε τον Έλληνα χειρουργό «σημείο αναφοράς» για την αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος διεθνώς.

  Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα ICAROS της οποίας ηγείται ο Κος Τσιρίδης και όλοι τους επέδειξαν άριστο επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα εστίαση στον άνθρωπο.

  Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

  Αλεξίου Βούλα
 • Ζώντας την καινούργια μου κατάσταση και απολαμβάνοντας την απόλυτη ελευθερία μου »σωματική και ψυχική» θαυμάζω για πολλοστή φορά το μεγαλείο της επιστημονικής κατάρτισης και ανθρωπιάς. Μου αλλάξατε κυριολεκτικά τη ζωή. Κάθε ώρα και στιγμή τα πάμπολλα μου ευχαριστώ και οι πάμπολλες ευχές μου είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω.

    

  Χαρίκλεια Τσιόγκα
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • Δεν χρειάζεται να σας κάνω σχόλια γιατί επιστήμονα πρόκειται….έκανα και τα δυο μου ισχία με διάστημα τεσσάρων μηνών …έκλεισα χρόνο..περπατάω 3 χιλιόμετρα την ήμερα και σήμερα έκανα και τρέξιμο ..σε ευχαριστώ γιατρέ μου !!!!

  Πασχαλίδου Μάρθα
  Ασθενής Τσιρίδη Ελευθέριου
 • Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος!!!Και ιδιαιτέρως σεμνός!!Του είμαι απόλυτα ευγνώμων και αισθάνομαι τυχερή κι ευλογημένη που μπήκε στη ζωή μου!!! Έχουμε ανάγκη από τέτοιους επιστήμονες και είναι τιμή και για την χώρα μας βεβαίως!!!

  Efi Exarchou
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • Από τους καλύτερους γιατρούς στη χώρα μας. Πρώτα άνθρωπος και μετά επιστήμονας. Κατανοεί τον ασθενή του κ τον βοηθά με όλους τους τρόπους.. Κάνει λειτούργημα! Κ είναι από τους λίγους που πράττουν έτσι. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να αφεθούμε στα χέρια του,

  Zoi Kyriakogona
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

  ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που του έδειξα σ αυτόν και την αξιόλογη ομάδα του, Ε. Τσιρίδη, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΚΗΣ – ΧΑΝΙΑ
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • Τα λογία εκφράζουν συναισθήματα! Και είναι πολλά. Περιορίζομαι στο »Ευχαριστώ» Τα έργα όμως, πάντα έχουν κάποιο αποτέλεσμα! Με τη βοήθεια του Θεού μετρά από ένα μηνά σοβαρής επέμβασης αρθροπλαστικής ισχίου βαδίζω χωρίς βοήθημα! Εξαιρετική ομάδα!

  Τσάγκας Νικόλαος
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • ασθενής

  Ρένα Ελευθεράκου
 • Η κατάσταση μου είναι βέλτιστη και η καθημερινότητα μου απαλλαγμένη πλέον από πόνο και δυσκινησία. Το αποτελέσματα της επέμβασης ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου και έτσι απολαμβάνω μια ποιοτικότατη ζωή. Ο υπέρμετρος θαυμασμός και η ευγνωμοσύνη που νιώθω για το πρόσωπο του κ. Τσιρίδη, θα με συνοδεύουν σε όλη τη ζωή μου.

  ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΣΙΟΓΚΑ
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • “Είναι η δεύτερη φορά που με χειρουργεί ο κ. Τσιρίδης που αντικατέστησε και τα 2 δυσπλαστικά ισχία μου και επιβεβαίωσα ξανά την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, την άψογη συνεργασία του με το προσωπικό και με τον ασθενή αλλά κυρίως το ήθος του. Πρότυπο γιατρού ανθρώπου τον ευχαριστώ.”

  Φαζάκη Μαρία
  Ασθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη
 • ..η πορεία του δείχνει τη δυνατότητα που αναπτύσσει στον τομέα των αρθροπλαστικών και γενικά της ορθοπεδικής, αναδεικνύοντας τη χώρα του ως σημείο αναφοράς για την αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος σ’ όλο τον κόσμο.

  Dr. Adolf Lombardi
  Διακεκριμένος αμερικανός χειρουργός