Σας ευχαριστώ για την απόλυτα επιτυχημένη ολική αρθροπλαστική γόνατος που μου κάνατε πριν 1,5 μήνα ακριβώς!! Έχω επανέλθει σε όλες τις δραστηριότητες μου!! Πάντα επιτυχίες να έχετε!!!

Tania ChrisafiΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό μου κ Τσιρίδη,  που μετά την επιτυχημένη επέμβαση  ολικής αρθροπλαστικής ισχίου που έκανα μπορώ και ξανά ζω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη καταπληκτική ομάδα που έχει!!!!  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου να σας έχει ο θεός καλά !

Θωμαΐδου ΧρυσάνθηΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Θερμά συγχαρητήρια, ο γιατρός είναι κορυφή! Έκανε αρθροπλαστική σε οικογενειακό φίλο από Λάρνακα, τον κύριο Σταυράκη. Ο άνθρωπος βασανιζόταν με πόνους 2 χρόνια, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα δεν μπορούσε να πάει δουλειά, να περπατήσει, έκανε επέμβαση 10/9/2019. Δόξα το θεό, όλα καλά. Μακάρι να είναι καλά ο γιατρός.

Loucia LouciaΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Σας ευχαριστώ πολύ για την επιτυχημένη αρθροπλαστική ισχίου που υποβλήθηκα 14 Ιουνίου 2019! Πραγματικά ούτε καν τη θυμάμαι! Δεν μου άφησε καμία τραυματική εμπειρία! Να είστε γερός για σας, για την οικογένειά σας και όλους εμάς που σας χρειαζόμαστε!

Αθανασία Φάκα-ΜαστοροστέριουΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Σας είμαι ευγνώμων για την γρήγορη ανάρρωση της μητέρας μου που από 26/11/19 που έγινε η αρθροπλαστική στο αριστερό της γόνατο έως σήμερα 05/01/20 έχει πλήρη ανάρρωση και επούλωση του της τομής της. Είμαι νοσηλευτής και έχω κάποια γνώση ως προς την αποκατάσταση! Σάς συγχαίρω για την απίστευτη δουλειά της ομάδας σάς !

Fournaris VasiliosΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Ένας “Ευγενής” , πάνω από όλα!

Αννα Στέλλα ΒέκηΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Μου συνέβη ένα θαύμα!!!!Πάντα επιτυχίες !!!

Litsa GariΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Απλά μόνο μια λέξη: Respect !!!

Kristi TriantafyllouΑσθενής, Ελευθέριος Τσιρίδης

Είστε βραβευμένος από Αμερικάνικο φορέα, που σπάνια βραβεύει διακεκριμένους εκτός Αμερικής, ως Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!! Αισθάνομαι ευλογημένη, που ” δημιουργείτε” στη Θεσσαλονίκη μας !!!!!!!!

Ερμίνα ΚουτελάκηΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη

Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει!!!

Λίτσα ΑκριβούΑσθενής, Ελευθέριου Τσιρίδη