Το ICAROS είναι ένα απολύτως εξειδικευμένο, πρωτοπόρο Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος, το οποίο διαθέτει  διεθνή πιστοποίηση ιατρικών πράξεων και παγκόσμια αναγνώριση.

Αρθροπλαστικές τελευταίας τεχνολογίας

Οι πραγματικοί μας στόχοι, δεν έχουν σύνορα

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε ασθενείς από όλο τον κόσμο, υψηλής ποιότητας θεραπείες για την ελάττωση του πόνου και την καλύτερη κίνηση των αρθρώσεων, από άρτια εξειδικευμένους γιατρούς.

 Διεθνή πιστοποίηση & παγκόσμια αναγνώριση

Φιλοξενούμε την Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας Ισχίου, η οποία αντιπροσωπεύει όλες τις Ευρωπαϊκές Εταιρείες Αρθροπλαστικών και συνεργάζεται στενά με τις αντίστοιχες εταιρείες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Η υπηρεσίες μας στον ασθενή

Το ICAROS προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες επεμβάσεις αρθροπλαστικής και αναθεωρήσεων ισχίου και γόνατος. Στο Κέντρο αντιμετωπίζονται επιπλεγμένα περιστατικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του ασθενή.

Οι βασικοί λόγοι για να κάνετε την αρθροπλαστική σας, στο Διεθνές Κέντρο ICAROS

Προτεραιότητα στον ασθενή

Η ασφάλεια έναντι των λοιμώξεων και η ελαχιστοποίηση της απώλειας αίματος και μετεγχειρητικού πόνου εξατομικεύονται, με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα ορθοπεδικών επεμβάσεων Φιλαδέλφειας και Χάρβαρντ, αντίστοιχα.

Σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές

Στο ICAROS εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι αποκατάστασης των αρθρώσεων, ενώ προσφέρονται περισσότερες από 20 διαφορετικές επεμβάσεις στο ισχίο και στο γόνατο, ανάλογα με την ένδειξη. Μετά από την αρθροπλαστική ρουτίνας ο ασθενής βαδίζει άμεσα και εξέρχεται του νοσοκομείου σε 1 ημέρα.

Αρθροπλαστικές τελευταίας τεχνολογίας

Οι τεχνητές αρθρώσεις (προθέσεις – υλικά) που χρησιμοποιούνται στο ICAROS είναι πιστοποιημένες διεθνώς και προέρχονται από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Μικρές Τομές MIS (AMIS & PMIS)

Οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται μέσω μικρών τομών που δεν ξεπερνούν τα 10 εκατοστά όπου αυτό ενδείκνυται, προκαλούν ελάχιστο τραυματισμό και έτσι οι ασθενείς μπορούν να βαδίσουν άμεσα, με ελάχιστα ενοχλήματα.

Ειδική Εμπειρία

Στο ICAROS γίνονται επανεγχειρήσεις (revisions) κατεστραμμένων αρθροπλαστικών και επεμβάσεις σε πολύ παραμορφωμένες ρευματοειδείς ή δυσπλαστικές αρθρώσεις που χρειάζονται ειδική χειρουργική εμπειρία.

Διεθνής πρωτοπορία και αναγνωρισιμότητα

To ICAROS αναγνωρίζεται από τα μεγαλύτερα κέντρα αρθροπλαστικής στο κόσμο, με συμμετοχή στη διεθνή έρευνα και βιβλιογραφία.

Ακρίβεια και ταχύτητα

Η επανάληψη, μέσω του μεγάλου αριθμού των επεμβάσεων, που πραγματοποιούνται ανά έτος στο ICAROS, εξασφαλίζει την ακρίβεια και την ταχύτητα των επεμβάσεων (high volume practice).

Χειρουργική εμπειρία

10.000 Επεμβάσεις σε Βρετανία ΗΠΑ και Ελλάδα

Συμμετέχουμε στην παγκόσμια ιατρική έρευνα

Με έμφαση στην αρθροπλαστική και τη θεραπεία της αρθρίτιδας με βλαστοκύτταρα, δημοσιεύουμε κατά μέσο όρο 10 ιατρικές εργασίες το χρόνο, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.
 • Ελευθέριος Τσιρίδης

  O επικεφαλής του ICAROS κος Τσιρίδης είναι Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΓΝ Παπαγεωργίου, τακτικός Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας Ισχίου.

 • Έδρα

  Το Διεθνές Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος ICAROS, εδρεύει στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το οποίο διαθέτει άριστες, βάσει των διεθνών προτύπων, εγκαταστάσεις, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
 • Συνεργασίες

  Έχουμε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, μεταξύ αυτών το Imperial College στο Λονδίνο και το Harvard στις ΗΠΑ.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

  Θα σας απαντήσουμε άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση επιθυμείτε.

  Το όνομά σας*

  Τηλέφωνο επικοινωνίας*

  Το email σας*

  Πόλη*

  Θέμα

  Το μήνυμά σας